Sunday, June 8, 2014

Vrouw levend begraven op eerste date

Een eerste date is een vrouw uit Frankrijk fataal geworden. De romantische ontmoeting ging lange tijd goed, maar eindigde door enkele dramatische gebeurtenissen erin dat ze uiteindelijk levend werd begraven.

De 25-jarige Mina El Houari had al een paar maanden zitten chatten met een Marokkaan. Blijkbaar klikt het wel, want ze besloot het vliegtuig naar Marokko te pakken voor een ontmoeting. Het date verliep prima totdat El Houari plotseling omviel en instortte. Haar date, een man die niet bij naam wordt genoemd, dacht dat ze was overleden. In plaats van de alarm te slaan, besloot hij het lichaam snel in zijn tuin te begraven. El Houari, ten tijde van de ter aarde stelling nog levend maar buitenwesten, stikte langzaam onder de grond, zo meldt La Provence.

Diabetes
De vrouw werd pas gevonden nadat familieleden een zoektocht waren begonnen naar de vermiste El Houari. Bij de lijkschouwing kwam aan het licht hoe de vrouw aan haar gruwelijk einde was gekomen. Ook bleek toen dat ze een niet-gediagnosticeerde diabetes was en dat ze in een diabetisch coma was geweest toen ze onder de grond werd verstopt.

De date heeft het verhaal bekend en is door de politie achter tralies gezet.

No comments:

Post a Comment